неділя, 9 лютого 2020 р.

Вітаємо з перемогою в ІІІ етапі ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості! 
Уже стало доброю традицією кожного року проводити Всеукраїнський конкурс учнівської творчості. Його основними завданнями є: активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді; збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України; державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів.
У січні 2020 року відбувся ІІІ етап ХІХ Всеукраїнського конкурсу  учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду приймалися матеріали на тему «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю…» (В. Симоненко «Задивлюсь у твої зіниці…») у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
Учні НВК№3 подали роботи та зайняли призові місця:
І місце:
Ярослава Дубова, учениця 11 класу, номінація «Історія України і державотворення», робота «Могилів-Подільщина в добу Гетьманату Павла Скоропадського» (керівник учитель історії Войтович  В.Т.)
ІІ місце:
Каріна Сурдоленко, учениця 10 класу, номінація «Література», робота «Багатогранний талант Марії Гоцуляк» (керівник учитель української мови та літератури Кордонська А.В.)
Щиро вітаємо переможців! Ви наша гордість, наша надія! Бажаємо вам успіхів для реалізації нових творчих задумів!
Роботу Ярослави Дубової буде відправлено до Києва для участі в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу. Бажаємо учениці та її наставнику нових  перемог.







Немає коментарів:

Дописати коментар